Ir al contenido principal

Canva de negoci

Pensem que el nostre producte és mol realista i original, ja que es totalment innovador.  A classe de socials vam tenir de buscar informació sobre el nostre producte, veure si ja existia i que podría aportar.  
Tot lo que vam trobar son les bosses que ja hi son al supermercats, però no vam trobar una maquina dispensadora de bosses reciclables, retornables y personalitzades. I amb aquesta informació vam seguir endavant amb el projecte.

Seguidament vam iniciar el nostre model de negoci, on hem tingut de plantejar diverses coses que hauríem  de tenir en compte durant aquest projecte. Quan ho vam acabar, ja teníem la empresa totalment definida i era l’hora de començar.


Comentarios

Entradas populares de este blog

MIC

Per crear el nostre manual d'imatge corporativa, vam haver de crear un símbol i un logotip per a la nostra empresa. Després vam haver de crear la nostra paleta de colors i la tipologia que utilitzem en la nostra empresa. Tot això ho vam fer utilitzant el programa de Canva, un cop el vam tenir fet, vam dissenyar la nostra papereria.

-La nostra marca:


La nostra empresa és una màquina expenedora de bosses que són reutilitzables, retornables i personalitzades, que han estat creades amb l'objectiu de fer desaparèixer totalment del mercat les bosses de plàstic. A més se li donaría feina a persones que estan a l'atur o que no tenen coneixements acadèmics.


-Objectius com empresa:

Que les nostres màquines arribin a absolutament tots els supermercats d'Espanya, i quan ho haguem aconseguit, distribuir-nos al voltant d'altres països.

"Reciclable bags are the solution"


Link del power point (Presentació on es troba tot lo que ens identifica com empresa)

Prototip Producte

Per a poder identificar el nostre producte, vam fer un prototip de la màquina i de la bossa. Aquí deixem algunes fotos;
 Com es pot veure a la imatge cada bossa tindrà diferents estampats, diferents teixits i diferents tamanys.
Seràn còmodes i econòmiques

El prototip està fet de cartró, amb unes petites lamines de plàstic en forma de DIN A4 simulant el vidre.
Està recobert amb varies capes de pintura, i amb una bossa a l'interior.


I aquest seria el prototip final. Com es pot observar, té els colors principals de l'empresa, junt amb dos models de les bosses, la gran i la petita, i una sortida per on sortiran.